photo fun club


  DETOX FOOT PATCH(KOYOK KAKI BUANG TOKSID)

  Share
  avatar
  lim

  Posts : 1
  Join date : 28/07/2010

  DETOX FOOT PATCH(KOYOK KAKI BUANG TOKSID)

  Post  lim on Wed Jul 28, 2010 2:17 pm

  DETOX FOOT PATCH(KOYOK KAKI) MURAH


  Keburukan Toksin dan Cara Menyingkirkannya:

  Toksin amat berbahaya jika ia terkumpul di dalam badan anda. Jangan simpan toksin dalam badan anda. Gunakan Detox Foot Patch untuk pembuangan toksin dalam masa yang sama memberi kesihatan yang baik kepada anda!Dapatkan pelekat buang toksin yang murah dan berkesan di sini.


  TOKSIN bukan hanya sisa dari makanan yang kita makan dan makanan-makanan yang tidak tercerna, tetapi juga berasal dari udara tercemar, bahan kimia dll. Bahkan fikiran dan emosi negatif juga merupakan racun bagi sel-sel tubuh kita. Semua sisa atau zat yang tidak diperlukan tubuh akan ditukarkan sebagai racun (toksin) atau penyakit. Sisa atau toksin juga dihasilkan secara alamiah oleh tubuh kita sendiri. Ini merupakan proses metabolisme yang tidak dapat kita hindari. Hari ini keperluan asas seperti air, udara dan makanan telah dicemari dengan toksin sama ada dari hasil industri atau dari perencah makanan. Sekiranya badan kita mempunyai sistem pertahanan yang lemah, maka kita akan cenderung dihinggapi penyakit.

  Setiap penyakit ada ubatnya kecuali umur tua dan kematian. Setelah melakukan penyelidikan selama 26 tahun, pakar kesihatan dari Jepun telah mendapati bahawa pokok-pokok dan tumbuhan merupakan antidot yang dapat membantu menyembuh pelbagai penyakit. Antaranya adalah bahan resin atau damar dalam pokok oak, sakura dan birch yang mempunyai khas mengkumuhkan/membuang toksin.

  Detoksifikasi adalah proses penyingkiran himpunan toksin yang terkumpul di dalam tubuh badan terutamanya di hati, kolon, ginjal,darah dan sistem limfotik. Tubuh manusia secara fitrahnya mempunyai kekuatan dalaman yang mampu mengawal kesihatan diri, tetapi mekanisme ini tidak akan berfungsi apabila tubuh anda telah dilonggokkan dengan terlalu banyak himpunan toksid. Keadaan menjadi semakin serius apabila toksid ini tidak dapat dikeluarkan dengan sempurna dan badan juga tidak mendapat zat nutrien yang secukupnya (40 jenis nutrien). Maka dengan penggunaan Detox Foot Patch secara kerap untuk menyingkirkan bahan buangan dan toksin yang berbahaya ini membantu meningkatkan kesihatan dan kecergasan.

  Fungsi Detox Foot Patch

  * detoxification
  * slimming
  * metabolism
  * enhance immunologic
  * prevent constipation
  * improve skin condition
  * prevent smelly foot
  * cell activation
  * anti-aging
  * balancing human body internal organs function

  Secara ringkasnya :

  Membantu buah pinggang dan sistem limpa menjalankan fungsi pembersihan toksik dari badan, Membantu mendapatkan tidur yang lena, mengilangkan sakit kepala dan menghilangkan kepenatan, Membantu menghilangkan kesakitan dan lenguh pada kaki, Meningkatkan tahap imuniti, pengedaran darah dan membantu penstabilan metabolisme, Mengurangkan ketegangan pada otot dan membuang air berlebihan dalam badan dan Menjauhkan dari sembelit.


  Kandungan Detox Foot Patch
  Tiada bahan terlarang dalam kandungannya. Ianya mengandungi herba-herba terpilih seperti :-


  * Wood Vinegar Extract
  * Bamboo vinegar Extract
  * Chitosan
  * Plant power;
  * Vitamin C
  * Tourmaline Cornstarch

  Formula Foot Detox Patch dari bahan semulajadi (cuka wood dan bamboo vinegar, tourmaline, chitin-chitosan, vitamin C, Shokubutsu seni dan daun loquat) akan menyerap toksin badan yang menyebabkan kesakitan melalui tapak kaki . Anda akan tidur lena dan bila bangun pagi akan merasa segar dan kaki akan berasa ringan Ini berlaku kerana sebahagian toksin telah diserap keluar oleh Detox Foot Patch. Setelah itu anda hanya perlu \\\\\'maintain seminggu sekali sahaja untuk membuang toksin dari badan sekiranya toksin dalam badan anda semakin berkurangan.


  Cara Memakai Detox Foot Patch

  1) Buka pelekat.
  2) Lekatkan bahagian yang bertulis di pelekat.
  3) Pastikan bahagian yang berherba mengadap telapak kaki anda.
  4) Minimum: 4 jam, Maksimum: 8 jam

  Hampir sama macam kinohimitsu, cuma kita kena tampal sachet pada patch yg disediakan dan tampal pada tapak kaki, bahu, belakang atau di mana-mana bahagian badan yang bersesuaian. Tetapi detoxifying lebih sesuai di lakukan di bahagian tapak kaki kerana selepas kita minum air kebanyakkan particle toxic akan terkumpul di tapak kaki kita.

  Pakai sebelum tidur sekurang-kurangnya selama 4 hga 8 jam untuk kesan maximum. Semakin hitam detoxifying pad, menunjukkan semakin tinggi kandungan toksik dalam badan kita. Dengan pengunaan yang kerap dan konsisten, warna pad ini akan berubah menjadi cerah (warna asal) dah ini menunjukkan kadar toksik dalam badan anda sudah berapa pada paras minimum dan selamat.


  Kepentingan Detox Foot Patch Dalam Perubatan Cina


  Menurut perubatan Cina, kaki adalah umpama jantung kedua dengan mempunyai lebih 60 titik akupuntur. Melalui titik-titik ini, toksin akan disedut keluar melalui penampalan Detox Foot Patch. Berdasarkan kepada ilmu perubatan Cina, badan kita menpunyai lebih 360 titik akunpuntur, dimana 60 titik akupuntur ditemui di bahagian kaki. Bahagian kaki atau lebih sinonim sebagai \\\\\"jantung kedua \\\\\" ianya merupakan zon refleksi untuk organ dalaman utama badan kita dan merupakan rumah \\\\\" kepada pelbagai jenis toksik. Apabila kita memakai, apabila pengedaran darah berlaku di bahagian tapak kaki, Detox Foot Patch akan menyerap toksik yang dibebaskan dari titik akupuntur. Dengan hanya menggunakan dalam tempoh satu malam sahaja kita akan dapat melihat kesan penggunaan iaitu perubahan dari segi warna dan bau Detox Foot Patch (dari warna cerah ke warna coklat perang/hitam).

  HARGA
  *1-100pcs(1pcs 1.00)
  *101-500pcs(1pcs 0.80)
  *501-1000pcs(1pcs 0.70)
  *1001-5000pcs(1pcs 0.65)

  =-Harga di atas tidak termasuk caj pos. Caj pos adalah tertakluk kepada tempat dan berat barang


  HUBUNGI KAMI:


  H/P NO:
  017-2088497(LIM)
  (area:keramat,gombak,kepong,damansara damai dan kaw berdekatan dgnnya=penghantaran percuma)


  *Nama Bank : CIMB BANK / MAYBANK
  *NAMA :HALIMAH
  *ACCT :

  *SELEPAS BANK IN TEL/SMS BUTIR-BUTIR TERSEBUT(KUANTITI ORDER,NAMA,ALAMAT PENGHANTARAN,MASA BANK IN,JUMLAH BANK IN DAN TARIKH KE=0172088497)


  Amaran !!, peringatan dan Cara simpan:

  * Untuk Kegunaan LUAR sahaja
  * Jangan digunakan pada bahagian yang luka, atau kulit yang sensitif dan mempunyai kulit yang sensitif
  * Jauhkan dari kanak-kanak Foot Patch yang Belum @ Telah digunakkan
  * Wanita mengandung/menyusu bayi dilarang menggunakan Foot Patch

   Current date/time is Thu Jan 24, 2019 2:39 am