photo fun club


  ROYALIFE INTERNATIONAL SDN BHD (832050-P) www.royalife2u.com

  Share
  Admin
  Admin
  Admin

  Posts : 49
  Join date : 12/04/2010
  Age : 42
  Location : bumi Allah

  ROYALIFE INTERNATIONAL SDN BHD (832050-P) www.royalife2u.com

  Post  Admin on Fri Apr 23, 2010 2:36 pm

  Royalife REC-Pluz
  REC-Pluz adalah formula yang dirumis khas daripada kolagen makanan tambahan istimewa untuk sendi-sendi dan tulang di dalam badan. Ia boleh menolong kanak-kanak dan dewasa menambah memori mereka. Ia juga sesuai untuk orang yang ada sakit otot-otot dan tulang. Para atlit boleh menggunakan “REC-Pluz” untuk membina sendi, tulang dan otot-otot yang lebih kuat. Ia juga sesuai digunakan untuk membaiki kekenyalan dan tona kulit serta mengurangkan kedutan bagi mereka yang sudah berusia.

  Kolagen adalah mustahak kepada Badan
  Kolagen merupakan protein yang banyak terdapat di dalam badan kita, iaitu 80% kandungan protein dalam badan. Ia memberikan sokongan struktur dari segi kekuatan tensil dan kekenyalan tulang, sendi rawan, tendon, ligament, otot-otot , bulu roma, kuku, salur darah dan juga organ-organ utama badan. Penghasilan kolagen di dalam badan akan mula merosot seawal-awal usia 20-an, kemudian lebih merosot 0.5-1% setiap tahun mulai usia 30-an, serta seterusnya menurun dengan lebih pantas di usia 50 dan 60-an. Oleh kerana protein melalui proses biosintesis, penghasilan kolagen memerlukan bahan-bahan untuk pembinaannya, faktor-faktor tumbesaran dan juga bahan mineral. “REC-Pluz” menpengaruhi penghasilan kolagen dan juga membekalkan bahan-bahan pembinaan tersebut.

  Kolagen Hidrolisat dengan saiz molecular purata 3000 Dalton diketahui mempunyai kebolehan untuk menyerap dengan baik diagihkan serta boleh ditemui dengan kepekatan yang tinggi di tisu-tisu sendi. REC-Pluz mengandungi 10 gram Kolagen Hidrolisat di dalam setiap bungkus, seperti yang disyorkan.

   Current date/time is Thu Jan 24, 2019 2:40 am